Despre noi Servicii Portofoliu Contact

Serviciile noastre de management al constructiei integreaza planificarea si controlul costurilor in activitatile de zi cu zi pentru a mentine proiectele in timpul si bugetul stabilit. Acestea includ managementul de proiect, urmarirea proiectului tehnic, mobilizarea subcontractorilor, punerea in opera, managementul design-ului si auto-performanta.

• Un program care integreaza subcontractorii in echipa de proiect, asigura un loc de munca in conditii de siguranta pentru toti participantii la proiect, ofera identificarea si intelegerea clara a responsabilitatilor subcontractorilor si deschide linii de comunicare.

 

• Metode de parteneriat formale si adaptate care creeaza o atmosfera de lucru in echipa si de sustinere intre toate partile interesate si care reduc riscul de escaladare a costurilor si litigiilor, accelerarea proiectelor  si rezolvarea problemelor in stare incipienta.

 

• Instrumente de gestiune a riscurilor pentru a evalua, gestiona si reduce riscurile, sa coordoneze si sa gestioneze toate aspectele legate de un proiect inclusiv documentatiile, prezentarile, modificarile, comunicarea cu clientul si subcontractorii, costurile cu furnizorii si planificarea.

Noi credem ca relatiile noastre pozitive cu furnizorii si subcontractorii sunt esentiale pentru finalizarea cu success a proiectelor noastre.

Stoneborn S.R.L.  va ofera o gama complete de servicii de inalta valoare, preconstructie ʺstart-to-finishʺ, constructie si managementul constructiei.

 

Furnizam servicii de inginerie, proiectare, design, constructie si punerea in opera a proiectelor. Avem capacitatile necesare, talentul professional, accesul si capitalul necesar pentru a oferi clientilor nostrii proiecte complet integrate care stabilesc noi standarde in ceea ce priveste calitatea, valoarea, promptitudinea, eficienta costurilor si a termenelor de executie.

Serviciile noastre de planificare asigura rentabilitate maxima a investitiilor si includ coordonarea, achizitiile, programarea, ingineria, analiza constructabilitatii si autorizarea.

 

 Alte servicii includ :

 

• Strategii specifice proiectelor pentru a gestiona procedurile de control si de documente bazate pe cele mai bune practice si procedure standard de operare.

• Administrarea subcontractoriilor si a achizitiilor clar definite, ne permite flexibilitatea si comunicarea deschisa in timp ce costurile sunt tinute sub control, iar intarzierile sunrt minimizate.

• Metode de estimare si tehnologii de constructive virtuale livrate de catre o echipa de experti.

• Analiza detaliata  pentru a asigura o valoare optima pentru fiecare leu cheltuit fara degradarea performantelor, a calitatii si a fiabilitatii.

© 2016. Toate drepturile rezervate.